şömine

Ana Menü

Taşocağı Köyü Derneği Forum Anasayfa
   GENÇLİK KOLLARI
     TÜM GENÇLERE SAYGILARIMLA
Gönderi yazmak için kayıt olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Konular | Sonraki Konular | enalt
Gönderen Yassı
LAZER
gönderen: 2007/3/22 16:17
Just popping in
Giriş: 2007/3/14
Kimden:
Gönderiler: 7
TÜM GENÇLERE SAYGILARIMLA
Mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltacak, acılarımızı da yine paylaşarak yok edeceğiz. Duygusundan, sevgisinden, kendisinden bir şeyler uzatan insan, vermenin mutluluğunda olan insandır. Bizler bu inançla yola çıktık, bu birlik ve beraberliğimizin daimi olması dileği ile Gençlik Kollarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Trabzon Taşocağı Derneği Gençlik Kolları’nın her bir üyesi çevresine ördüğü sevgi ağı ile öyle bir dostluk çemberi oluşturdu ki, birlikte olduğumuz 1 ay boyunca paylaştığımız acılarımız azaldı ve yine paylaştığımız mutluluklarımız arttı. Onun için Trabzon Taşocağı Derneği Gençlik Kolları’nın her bir üyesi ayrı ayrı sevginin ve saygının en güzeline layık değerdir.

SevgiliGençler; topluma daima iyi, güzel ve doğru mesajlar vermekle görevliyiz.
Bazen bu mesajların alınması engellenmek istenebilir. Ancak bizler sevgi ve sabırla mesajlarımızı tekrar tekrar göndermeye devam edeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz.
Sevgiyle atılan tohum, sabırla sulanınca çevresine güzellikler veren fidanlar oluşacak… İşte bizler bu fidanları hep birlikte büyüteceğiz, inançla, sevgiyle, sabırla.

Bana sunulan görevi layıkıyla yapacagımdan şüpheniz olmasın bu doğrultuda başta başkanımız Sn: Hasan Cömert olmak üzere tüm görev arkadaşlarıma bu haklı mücadelede başarılar dilerim.

GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ ARAŞTIRMACI

ERKAN BAŞTAN

----------------
KÖRLERİN ÜLKESİNDE TEK GÖZLÜ ADAM KIRAL OLUR

GELA
gönderen: 2007/4/11 17:14
Just popping in
Giriş: 2007/4/11
Kimden: yakacık
Gönderiler: 1
Re: TÜM GENÇLERE SAYGILARIMLA
sizlerin yönetim olarak aldığı tüm kararlarda arkanızda olacagımızdan emin olabilirsiniz

görevinizde başarılar
Yassı | Önce Yeniler Önceki Konular | Sonraki Konular | üst

Gönderi yazmak için kayıt olun

Üye Girişi
Üye Adı:

Şifre:

Unutulan Şifre?

Kayıt Ol!
Üyelerimiz
Üyeler:
Bugün: 0
Dün: 0