şömine

Ana Menü

Taşocağı Köyü Derneği Forum Anasayfa
   Derneğimiz Hakkında
     Yönetim Kurulumuzdan beklentileriniz.
Gönderi yazmak için kayıt olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Konular | Sonraki Konular | enalt
Gönderen Yassı
tasocagi
gönderen: 2007/3/11 0:00
Webmaster
Giriş: 2007/2/12
Kimden:
Gönderiler: 11
Yönetim Kurulumuzdan beklentileriniz.
Yönetim Kurulumuza herhangi bir konuda burdan teklif ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.
orkide
gönderen: 2007/5/6 0:13
Just popping in
Giriş: 2007/5/5
Kimden: İstanbul
Gönderiler: 2
Re: Yönetim Kurulumuzdan beklentileriniz.
Kendinizi Hastaların Yerine Koyun Ve Düşünün...

Öncelikle sitede emeği geçen ve gönüllerinde bu işe yer veren bütün çalışanlara başarılar diliyorum. Aslında bu beklenti değil bir öneri olacaktır.Sizlerde büyüklerimiz olarak takdir edersinizki mali durumu yerinde olmayıp yatalak hastalarımız bulunmaktadır. Kendinizi bu yatalak hastaların yerine koymanızı ve mali durumunuzun yerinde olmadığını ve sürekli normal bir ev karyolasında yattığınızı düşünün, bu durum hastanın günlük moralini etkileyeceği gibi iyileşmesinde de onu negatif yönde etkileyecektir. Siz büyüklerimden ricam "TAŞOCAĞI KÖYÜ DERNEĞİ" adı altında donanımlı bir hastane karyolası almanız bu karyolayı bünyenizde barındırıp zamanı geldiğinde bir hastanın buna ihtiyaç duyduğu anda yanında olmanızdır. Biliyorumki bu önerimi dikkate alacaksınız. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızın en iyi şekilde ve en yüksek seviyeye çıkmasını temenni ederim.

Saygılarımla,
Medine CEBECİ

----------------
• ₩₤₫!₦₤•

tasocagi
gönderen: 2007/5/9 17:20
Webmaster
Giriş: 2007/2/12
Kimden:
Gönderiler: 11
DERNEK YÖNETİM KURULU OLARAK İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. ÖNERİNİZİ KESİNLİKLE DİKKATE ALCAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN. BU VE BUNUN GİBİ KONULARDA BİZE ULAŞMAYA DEVAM EDİN. TEŞEKKÜRLER.
orkide
gönderen: 2007/5/10 9:57
Just popping in
Giriş: 2007/5/5
Kimden: İstanbul
Gönderiler: 2
Önerime alakanız için teşekkür ediyorum. Fakat öneriler uygulanmak için yapılır. Çalışmalarınızı sitenizden herzaman takip edeceğim. Yazılan öneri forumda kalmazsa sizinde şühheniz olmasınki bu önerilen devamı tarafımdan tarafınıza ulaştırılacaktır

Saygılarımla
Medine CEBECİ

----------------
• ₩₤₫!₦₤•

Yassı | Önce Yeniler Önceki Konular | Sonraki Konular | üst

Gönderi yazmak için kayıt olun

Üye Girişi
Üye Adı:

Şifre:

Unutulan Şifre?

Kayıt Ol!
Üyelerimiz