Taşocağı Köyü Derneği Forum Anasayfa GENÇLİK KOLLARI
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA | Gönderi yazmak için kayıt olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Konular | Sonraki Konular | enalt |
| Gönderen | Yassı |
|---|---|
| nizamettin | gönderen: 2007/3/21 0:09 |
Just popping in ![]() ![]() Giriş: 2007/2/24 Kimden: Gönderiler: 3 |
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA SAYIN BAŞKAN
GENÇLİK KOLLARI OLARAK ACİL EYLEM PLANINIZ NEDİR? İLK OLARAK NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ? |
| hasan61 | gönderen: 2007/3/21 17:27 |
Just popping in ![]() ![]() Giriş: 2007/3/15 Kimden: Gönderiler: 2 |
SAYIN ARKADAŞİM NIZAMETTİN TİKKATİNE Başlıca düşüncelerim gençlerimizin var olan ve bizimde bazen maruz karşılaşdığımız sokak şittetinten içgiten hırsızlıkladan uzak dudub birlik beraberliği gelecek günlere daşımayı sağlamakdır.
Öncelik faliyedimiz büyükleriniz ve kücüklerimizi sevgi saykı icerisinde bulunabilecek faliyetler düzenlemek Taha sonra gelecek zaman icerisinde yapmak isdediğimiz piknik ceşitli geziler akşam eğlenceri futbol turnuvaları mevlut gibi birleşdirici faaliyetleri elimizden geldiği kadar düzenlemek olackdır. SAYIN. NİZAMETTİN ATTINTAŞ,Gösdermiş oldğun ilgiden tolayı teşekkür ederim. GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HASAN CÖMERT. |
| lazut61 | gönderen: 2007/5/11 20:47 |
Just popping in ![]() ![]() Giriş: 2007/4/14 Kimden: kurfalı Gönderiler: 1 |
Re: SAYIN ARKADAŞİM NIZAMETTİN TİKKATİNE sayın başkanın göstermiş olduğu samimiyet ve fedakarlığında dolayı ona sonsuz minet ve teşekkürlerimi iletiyorum.yanlız bu konuda ilaveten de soyleyeceğim mühim malumatlar olucak.malesef artık gençler hayata karşı çok duyarsız.başkanın dediği gibi ilk önce birlik beraberliği sağlamalı.kaynaşma aşamasını atlattıktan sonra artık hayata karşı olan kulak tıkamaların önüne geçmeliyiz.gençlik kollarının toplantıları sadece yapılacak faaliyetlerin kararlaştırılması değil günümüzdeki gelişmeler üzerine de bir tartışma ortamı yaratmak olmalı diye düşünüyorum.boylece kaynaşmanın,tanışmanın yanında hayata karşı bi bakış açımız ve bilgimiz olur.bu şekilde yapılacak toplantılardan alıcağımız verim daha çok olacağı kanısındayım.TEŞEKKÜRLER...
gençlik kollarının kurulumu ve gelişimi aşamasında gösterdikleri katkıdan dolayı yönetim kurulumuza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını temenni ediyorum.. FATİH ARSLAN |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Konular | Sonraki Konular | üst |
| Gönderi yazmak için kayıt olun | |

Bugün: 0
Dün: 0
Toplam: 304
Ziyaretçi : 0
Üye : 1
Toplam: 1